Vlielander Bunkerkaas (bio)

Op voorraad
Levertijd: 5 werkdagen

7,00 / stuk(s)
Prijs inclusief btw plus levering
Aflevergewicht: 250 g


Vlielander Bunkerkaas (biologisch)

De perfecte combinatie van een Nederlandse kaastraditie, een Italiaans zuursel en een Vlielander bunker. Het gebruik van de Italiaanse melkzuurbacterie geeft deze kaas een heerlijke, iets Parmezaanse pittige smaak met het smedige van de bekende Nederlandse Goudse kaas. Na poductie worden de kazen verplaatst naar de bunker waar ze 7 -tot10 maanden liggen rijpen op vurenhouten planken. In de bunker hoeven we nooit te verwarmen of te koelen en heerst een extreem hoge luchtvochtigheid. Door dit bijzondere, natuurlijke klimaat blijft het smedige (snijdbare) van de kaas behouden, terwijl de smaak zich steeds verder ontwikkeld naar die van een mooie oude kaas. 
Voor deze kaas gebruiken we alleen de beste biologische koemelk van koeien die buiten grazen op kruiderijke weides. 
Een unieke smaak voor de echte liefhebber van volle oude kaas
 

Ingrediënten: Gepasteuriseerde biologische koemelk, zuursel, lebstremsel, zout

Voedingswaarde per 100 gram: 
Eiwit:              21.0 gram     
Vet:                31.5 gram     
Koolhydraten:   0 gram     
Voedingsvezel:  0 gram     
Vocht:             40 gram        
kCal:               391     
Natrium:          1.7 gram 

Kaas wordt vacuüm verpakt verzonden 

Allergenen: koemelk 
Geschikt voor zwangere dames: ja
Vegetarisch: nee
Lactosevrij: ja

Uw kaas wordt vacuüm verpakt aangeleverd. Na ontvangst koel bewaren (max. 7 °C) houdbaarheid is dan nog ten minste 2 maanden. Na opening verpakking  nog 14 dagen houdbaar, koel bewaren (max. 7 °C) in kaaspapier of bij. tupperware bakje.

Blader door deze categorie: Kaas online bestellen